Menang GA 5 years blogging by Faezah MdNor

Assalamualaikum.


Alhamdulillah rezeki petang Jumaat minggu pertama tahun nie. Entri sis tentang "Self-positive when I sad" dapat tempat ke-2 dalam GA 5 years blogging by Faezah MdNor. Thanks dear sudi pilih entri sis tue. Semoga murah rezeki awak.



Sebenarnya sis amik masa yang sangat lama berfikir samada nak join ke tak GA tue sebab sis agak keberatan nak kongsi tentang kehidupan silam sis nie. Takde yang menarik untuk di kongsi pun sebenarnya. Tapi tetiba terbuka pulak hati nak join. Itu pun very last minit decision. GA tue tamat malam tadi pukul 11.59 malam semalam dan sis hanya start menaip entri dalam pukul 9 dan publish entri tue pukul 11 malam macam tue. Hopefully sedikit sebanyak dapat beri inspirasi pada semua InsyaAllah.


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

16 comments:

  1. wahhhh !! Tahniah sis.. bestnye menang contest yang kita join.. rasa excited je kan :D

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis... =) semoga kisah awak dapat menyuntik semangat sahabat yang lain untuk meneruskan kehidupan walaupun dihimpit masalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear. moga2 bermanfaat buat semua ;)

      Delete
  3. tahniah :) Allahamdulilah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Unni. Alhamdulillah rezeki sis hari nie. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih Jun Zie. Alhamdulillah :)

      Delete
  5. Tahniah dear ana :)

    I love your story :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Siqah. Moga bermanfaat untuk semua :)

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤