Dip n Dip

Assalamualaikum

Actually, i olls dah lama teringin sangat nak try dip n dip yang hangat di perkatakan oleh seantero alam kononnya. Dari sehari ke sehari nak try tapi tak pergi2 jugak.


Last saturday, sempena birthday mak yang tercinta, kami adik beradik ke The Curve. Bawa birthday girl makan nasi arab di Hadramawt. Entry nasi arab kita post lepas entry nie yer korang.


Sampai je dekat depan Dip n Dip, mak ai kena beratur rupanya. Full house u olls. Mula2 macam malas dah, tapi i olls gagahkan diri jugak. Tak sampai 10 minit dah dapat tempat duduk.


First time buka menu, we olls terus jadi blurrr. Tak tau nak pilih ape. Coklat sesaja. Harga dia plak bak kata cik esah, mahal giler. Pilih punya pilih, we olls decide pilih 2 menu jer. Kata nak try kan. Banyak2 kang kecing manis plak. Lagipun baru lepas makan nasi kot tadi.



Mulakan dengan sesi bergambar 
Bila besday girl melaram.

Brownies Crepe rm28.50. Rasa dia tak manis sangat. Yang penting tak memuakkan.
  
Brownies chocolate rich. rm11. yang nie memuakkan sikit sebab brownies dia tebal.
Espresso size solo rm5.50. Pahit maung. Tangkap kepala terus.
Total...

Overall, rasa dia biasa je sebenarnya u olls . Tak la terlalu mengujakan. Di sebabkan i olls boleh la di kategorikan hantu coklat so i olls expect something like X factor di dalam hidangan nie. But not bad to try.






Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤