Dar Hadramawt

Assalamualaikum..


Edisi makan-makan kali nie kami ke sebuah restoran nasi arab di Bandar Baru Selayang.. Kami baru je perasan restoran nie time makan kat Shahrin Low hari tue..Sbb restoran nie betul2 sblh Shahrin Low..

Dekorasi restoran nie simple jer..xmcm restoran2 arab lain..service time kami datang memang bagus..kejap je dah dpt makanan..


Susun atur meja.. gambar dari FB fb restoran nie

Pandangan dari pintu masuk restoran..


Antara menu-menu yang di sediakan...


Kali nie kami cuba menu chicken mandy dan chicken habsah.. Rasa sama macam nasi arab yang lain.. Sedap dan mengenyangkan.. Memang puas hati sebab harga dia murah dan sangat berbaloi..


Chicken habsah..RM12.. macam biasa ada kuah kari dan sambal tomato tue..

Chicken mandy..RM10 jer..mmg berbaloi2..


Nie alamat restoran DAR Hadramawt pada sapa2 yang nak mencuba..


Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤