Rsmy House of Real Beriani

Assalamualaikum..



Bila tekak teringin nak makan d best cheese nan in town, kami pakat pergi sini.. Berhadapan Maju Junction sederet dengan restoran Lotus..Pasti hati anda akan berasa puas.. repeat sokmo la pasni..hehe..



Beriani...rm12..

Tandori chicken..rm10...

Nan cheese..rm6..

More than pizza...super yummy...

Dhal..rm2..


Waktu operasi:


Isnin hingga Jumaat : 11:00 pg – 12:00 mlm
Sabtu: 4:00 ptg  - 01:00 pg
Ahad & Cuti Umum: 4:00 ptg – 12:00 mlm




~TAMMAT~

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

9 comments:

Nur Azwa Edora said...

ni blog akan2 Jalan Jalan Carik Makan ka??? hahaha makanan nampak best2...bagus2..teruskan usaha anda untuk mereview makanan..cheq kat sini dah terliuq dah tengok makanan2 tu..hihihi..foollow sini :) mai lah singgah blog chek plak :D

Syahmi & Suhana said...

Lebih krg la...sje berkongsi info ngan kwn2..;)
Salam perkenalan dr kami...

Nur Azwa Edora said...

bagus2 teruskan usaha! heee :)

Ayu Zan said...

peh! makanan.. mengancam. ayu plg teringin kat cheese nan tu.

Syahmi & Suhana said...

hi ayu.. mmg mengancam.. sedap & puas hati sgt2.. should try tau.. ;)

Nrl Ndh said...

wah nan cheese

Liza Licha said...

nampak sedap nan cheese tu.. meleleh :P

Syahmi & Suhana said...

nan cheese terbaik di KL nie... setiap mlm full house..;)

Syahmi & Suhana said...

liza, bkn nmpk je..rase dia pun mmg sedap hingga menjilat jari.. cheese dia bkn main byk..meleleh2..;)

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤