June 2013 - Ana Suhana

Jun 7, 2013

Too Woo Mba

5:22 PM 0
Too Woo Mba
Assalamualaikum..


Sebenarnya dah lama nak update cerita makan2 kat Too Woo Mba nie.. tp mood nk mengarang ayat tue susah sgt nak dpt.. xtau la kenapa.. nak kata keje byk, consider ok lg as masih lg boleh blk awl.. tp xtau la kenapa perasaan M tue begitu menebal..setebal lemak2 dlm badan nie haa.. ;p

Nak di jadikan cerita, srg member kami nie nak ajak lepak.. saja2 jumpa nak borak2.. mula2 janji nak jumpa ka Old Town Danau Kota.. Tp ada srg lak kata dah buhsan.. So tukar plan jumpa kat TWM nie.. xpenah try lg..dgr citer bukan main sedap lg makanan kat sini.. so kami nk la gak rasa kesedapan yang di gembar gemburkan tue.. betul ke??

Deco dlm tue simple jer..  Cam ala2 cowboy cafe.. Xluas sgt as open kitchen dia pun dah makan space.. So kami pilih duk kat tempat berdekatan open kitchen dia.. Cepat sikit sampai makanan.. Motif???? Seperti yang di terangkan td, rasa M tue masih menebal time menulis nie.. so jom la cuci2 mata tgk gambar2 nie ok..

Too Woo Mba nie terletak di PV128, Jalan Genting Klang. Berdekatan dengan Colombia Hospital..

Nie la open kitchen tue.. boleh tgk cara penyediaan makanan yg u olls order tue tau..








Mamat nie la yg ajak jumpa te..rindu lerr tuuee....;p

BFF + Adik abg = Membakau darah..

Nie lg membakau darah.. sampai 2 menu dia order..dahsat...!! Yg dlm mangkuk tue Wild Mushroom Soup, RM 8.90



Grilled Chicken Salad, RM12.90

Fish & Chips, RM18.90

Deep Fried Calamari, RM11.90

Nak dekat 2 jam duk buang masa kat sini..overall makanan dia kami suka la..tp kami lg suka Wadihana Islamic Steakhouse.. depend pada org jugak la..

Sebelum msg2 'berambus'..........













~TAMMAT~