May 2013 - Diary of Ana Suhana

May 28, 2013

Wondermilk

11:05 PM 2
Wondermilk
Assalamualaikum..


Hari nie our 2nd years anniversary.. so plan nk dinner kat luar..nk try makan kat tempat baru.. so belek punya belek, teringat kat Wondermilk nie.. search punya search, tgk menu yang ada, en hubby pun setuju terus agreed makan kat sini...lg pun dekat gile dgn rumah kami.. Time kami datang customer belum ada lg.. so senang skit nak bersantai2 di kauter tgk menu2 tue.. maklumlah, pes time la katakan..haha..Nie deco-deco di Wondermilk tue..



Welcome to Wondermilk..
Main product here... Cupcakes...


Among d decoration..


















Lepas puas + blurr nk pilih makan ape, staff tue suggest kami amik set dinner which are burgers.. sbb mls nk pikir, kami pun ok...(xde mende len nk makan gamaknya).. set dinner including air berharga rm22.90/set..


Ultimate super burger for Pn Wifey




Grilled chicken burger for En Hubby..





Overall, kami suka je burger dia..  mmg rasa 100% pure beef.. muak gak la nak perabis kan mende nie..slmt dia bg air lemon berkarbonat..dpt la membantu hilangkan muak2 kat celah tekak nie..haha..

Klu dtg sini, xsah klu xbeli cupcakes.. mmg selalu je beli cupcakes dia.. butter cake.. plg sedap red velvet.. tp hari nie kami mix dgn flavor lain.. saja nk cuba-cuba..sebiji rm4.50.. set 4 biji nie rm 17.. jimat rm1 jer..hehe..


Alhamdulillah...2nd years.. ;)


Saya isteri yang kuat membakau darah kpd en kat bawah nie..


Sy en suami yg serba tau kpd pn kat atas nie...
Total dinner kami mlm nie berharga rm64.30.. kira ok la tue.. lepas nie nk try pasta atau sandwish dia plak.. U olls g la cuba plak.. ;)


~TAMMAT~