Wadihana Islamic Steakhouse - Blog by Ana Suhana

Feb 7, 2013

Wadihana Islamic Steakhouse

Assalamualaikum..


Terasa nak makan steak?? Xrugi cuba kat sini.. Harga agak mahal sikit tp InsyaAllah berbaloi..
Kat mana?? 

Taraa..kat sini..kami pergi yang kat setapak tue..satu bangunan ngan Kg Pengantin..betul2 kat jalan Genting Klang..
Time kami dtg nie, WISH nie br je 2 hari beroperasi..
Xde orang pun..suka suka suka..cepat dapat mkn..
Deco-deco..
Pening nak pilih makanan..byk sgt menu..haha
Aik sir..compius gak ke nk pilih per?? ;p


 Jom tgk menu yang kami order...mana tau u olls nk rasa gak kan..


All fav time..banana milk shake..memang terbaik..
Mango juice...
Chocolate milkshake..tertawan i olls..
Yang nie lawan dia yang kat bawah nie..
Wild mushroom soup + garlic bread.. nampak cm xbest tp ble rasa mmg sedap...
Sandwish chicken+cheezy french fries+coleslaw..yummy..
Lamb chop black pepper+veges+sweetcorn+potato..the size is super best and the lamb is super tender..
Grilled sirloin beef wt barbeque sauce+veges+sweetcorn+potato..the sauce is nice and the beef is well cooked..
Sizzling chickenchop wt black pepper sauce+veges+sweet corn+french fries.. cool.. the sauce not so hot..the corn is just great..

Chicken chop wt mushroom sauce+veges+sweetcorn+rice...

One thing for sure...to be one of our fav place...OMG .. ;)



~TAMMAT~

1 comment:

  1. Hi ...saya pun baru jer upload pics masa makan kat wadihana steakhouse tapi branch Johor Bahru di www.blogmakanbest.blogspot.com
    Senang2 tu singgah le yer....blog saya nih cakap pasal makan jerrr 100% takde topik lain hehe dan kalau bolih follow la yer TQ bebanyak...

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤