The Manhattan Fish - Ana Suhana

Dec 26, 2012

The Manhattan Fish

Assalamualaikum readers..
Restoran The Manhattan Fish ini berinspirasikan restoran2 makanan laut di sepanjang Fulton Street di Manhattan..masakan di sini berkonsepkan American style..main ingredient of course fresh fish..so kalau readers nak tau lebih lanjut lagi bolehla pergi ke website TMF nie.. http://www.manhattanfishmarket.com/  ..menu serta harga pun ada sekali tau..so senang la nak bajet kan..






Mushroom yang sgt creamy..rm4.90..we like so much..;)
Creamy Salmon Penne..rm23.50..xmo amik dah nie..
Manhattan Dory Fish & Chip...rm17.50..sedap juga....
Grilled Glory Dory..rm17.50..with creamy sause..such a nice combination..


Overall, sangat2 la berpuas hati..berbaloi2 la dengan harga dia..setiap menu boleh pilihvsamada nak saiz kecil atau besar..next time confirm2 la nak datang lagi..so readers pulak macam mana???


~TAMMAT~

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤