Cameron Valley



Assalamualaikun readers..

Kalau sebut Cameron jer mesti readers semua terbayang pokok2 teh, strawberry dan suhu yang sejuk kan..

Entry kali nie, kami nak berkongsi tentang cawangan baru Cameron Valley yang baru di buka di Publika hari ini..kebetulan kami pergi ke office client, dapatla peluang merasa menu-menu kat situ..

Interior dalaman dia agak menarik..sesiapa yang rasa bosan duduk atas kerusi boleh la duduk atas bantal gebu yang di sediakan di bahagian depan dan belakang restoran.. kerusi pulak di tempatkan di bahagian luar dan tengah restoran.. di satu sudut lain ada kabinet yang mempamerkan teh2 dari Cameron..kalau nak beli boleh je rasanya..

Memandangkan kami pergi time lunch, restoran nie dah sediakan beberapa set utk pilihan.. khas utk lunch...mesti readers nak tau kan set2 yang ada kan?? Haaa jangan malu jangan segan..sila2 la rujuk pics yang kami sediakan nie..Yang best pasal set lunch nie, dia boleh refill air dan soup of d day.. gile best kan?? lepas tue kalau datang 3 org boleh tambah lagi seorang for free.. wah lg best kan.. gila kentang betul.. harga yang di tawarkan pun ok.. kalau kami yang bajet ciput nie boleh makan, readers pun mesti lg boleh kan.. ;P

The entrance..
Pelbagai teh yang ada..


Haa nie la set2 yang disediakan..
Thorn among the roses.. Buekkss..


Muka kelaparan..
Tomato soup with garlic bread..we love it so much..
Kuew teow goreng..look interesting..




Chicken chop..nice babe..
Air dalam but..amacam??

Burrppp..alhamdulillah..sgt berpuas hati makan kat sini..nanti nak bawa family kami plak datang sini.. So memandangkan kami dah refill energy plus waktu lunch masih banyak, we oll decide nak jalan2 kat dalam building Publika tue..


Deco sempena x-mas..












Dalam building Publika nie ada kedai kek Wondermilk.. sedap we tell u.. cupcakes dia chomell2 belaka..tapi a bit expensive.. menu2 dia pun kaw kaw gak lah.. nie website dia http://www.ilovecuppacakes.com/Cuppacakes/I_Love_Cuppacakes.html 
Pastu ada Coldstorage, Watson, MPH etc.. time lunch ramai la org2 office dtg sini..kalau x, boleh di kira org2 kat situ..

Haa nie la cupcakes tue..

Sempena beday last year..

Agak2 tahun nie kek kat mana pulak ye??

~TAMMAT~

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

1 comment:

  1. walawehhhhhhh!

    ingatkan tak best. rupanya lebih indah drpd yg dibayangkan. set berbuka best tak? HALAL Jakim kan?

    :-)

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤